Echte mannen eten geen kaas

 • Title: Echte mannen eten geen kaas
 • Author: Maria Mosterd
 • ISBN: 9789055159048
 • Page: 275
 • Format: Paperback
 • Echte mannen eten geen kaas Maria vertelt hoe zij op jarige leeftijd in handen valt van een loverboy en zich daar pas vier jaar later aan onttrekt Vanaf ca jaar
  Maria vertelt hoe zij op 12 jarige leeftijd in handen valt van een loverboy en zich daar pas vier jaar later aan onttrekt Vanaf ca 15 jaar.

  • Unlimited [Horror Book] Ð Echte mannen eten geen kaas - by Maria Mosterd ↠
   275 Maria Mosterd
  • thumbnail Title: Unlimited [Horror Book] Ð Echte mannen eten geen kaas - by Maria Mosterd ↠
   Posted by:Maria Mosterd
   Published :2019-04-02T03:21:13+00:00

  About Maria Mosterd


  1. Maria Mosterd Is a well-known author, some of his books are a fascination for readers like in the Echte mannen eten geen kaas book, this is one of the most wanted Maria Mosterd author readers around the world.


  605 Comments


  1. Het boek is een simpel boek die, zoals beloofd in het boek, een snelle lezer. De schrijfster beweert dit een waargebeurd verhaal is van haarzelf, maar veel mensen betwijfelen dit en nu ik dit heb gelezen betwijfel ik het ook. Het is makkelijk geschreven, wat goed is voor mij omdat ik dislectie heb, ik heb wel van het verhaal genoten omdat het best wel spannend is. Ik raad het niet meteen aan, vooral niet voor gevorderde lezers. Het gaat over Maria die naar het 1ste middelbaar gaat samen met haar [...]

   Reply

  2. Ongeacht of het verhaal nou echt gebeurd is of niet, ik vind het een indrukwekkend boek. Ik vind het alleen zo zonde dat het zo slecht is geschreven, dat kan trouwens aan mij liggen. De schrijfstijl spreekt mij gewoon niet aan en af en toe is het taalgebruik nogal vaagjes. Het boek las wel lekker weg, dat is een pluspunt, ook spreekt het onderwerp mij sowieso wel aan. Of het verhaal nou echt is gebeurd, ik weet het niet, maar vooralsnog denk ik dat er wel een kern van waarheid in het boek zit.

   Reply

  3. Interessant onderwerp, maar zooo slecht geschreven.

   Reply

  4. I found it very hard to feel sorry for the main character. Even though she is very young when she is recruited as a prostitute by a shady pimp and criminal, she keeps going back to him all the time, even at a later age when she realizes what he is doing to her. This book does not make the author look smart in any sense, and it doesn't make you feel sorry for her. Still it's a fast and somewhat interesting read.

   Reply

  5. In eerste instantie perfect verhaal over een meisje die in handen van loverboys valt en hier uiteindelijk uit weet weg te komen. Maar nadat het in het nieuws breed is uitgemeten over hoe 'echt' dit verhaal eigenlijk is, heeft het toch wel veel van zijn glans verloren, en kun je het nu zien als een roman ipv een waargebeurd verhaal.

   Reply

  6. Ik snap niet zo goed waarom zo veel mensen weglopen met dit boek. Ik vond het zeer zeer matig geschreven. Veel en toen en toen en toen. Ben uiteindelijk voor de rode draad gaan lezen. Stoorde me erg aan de vlakke schrijfstijl. Ik zou er nog 2 sterren voor gegeven kunnen hebben, maar toen bleek dat het allemaal verzonnen was

   Reply

  7. Ik heb er spijt van dat ik het gelezen heb, nieuwsgierigheidHet boek is slecht geschreven, mist diepgang en komt tevens ongeloofwaardig over.

   Reply

  8. Veel over gehoord, veel van verwacht maar helaas een slecht geschreven autobiografisch verhaal.

   Reply

  9. Wauw! Echt een meeslepend en heftig verhaal. Ik kon niet stoppen met lezen, je word zo meegenomen in het verhaal. Een verhaal over een meisje dat in de handen van een loverboy terecht komt, hoe lastig het voor haar is om er vanaf te komen en hoe zij zichzelf hierbij dwars zit. Echt een aanrader!

   Reply

  10. What saddens me about the hype around this book was that it was more about whether the story would be true or not instead of the impact of the story. Even if the story wouldn't be true, there are so many girls out there who go through a similar kind of thing, and that's discussion not enough had in my opinion. The writing style was very simple, but that makes it easier for anyone to read it. I finished this book in one day. Though I missed some depth in this book, it's a quite shocking and reali [...]

   Reply

  11. Waardering totaal niet op basis van wat dit meisje heeft meegemaakt, het is gewoon slecht geschreven, helaas.

   Reply

  12. Hoe dom kan je zijn?

   Reply

  13. Ja, natuurlijk mag je dit boek lezen. Misschien is het zelfs goed als je het leest. Maar, helaas, niet voor Nederlands Probeer vooral de discussie aan te gaan! Want wat is nou literatuur

   Reply

  14. Na het boek te hebben gelezen over het verhaal van Maria ben ik vrij ontdaan.Maria heeft een loverboy-circuit meegemaakt. Het heeft mij doen inzien dat het effect niet alleen bij de relatie blijft. Het leven van haar vriendinnetje Nikki, haar zus en haar moeders leven draaien helemaal om. Het heeft mij geschokkeerd hoe sommige mensen het in hun hoofd halen om zulke jonge, naïve meisjes te beïnvloeden en te manipuleren. Dit zijn acties waar geen geweten voor bestaat. Nadrukkelijk werd dit jonge [...]

   Reply

  15. Ik geeft het boek Echte mannen eten gaan kaas een score van 4/5. Het boek gaat over Maria een meisje dat op haar twaalfde in de handen kwam van een loverboy genaamd Manou. Maria maakt veel mee gedurende de vier jaar dat ze met Manou optrekt. Het boek vertelt je dingen waar je, je ogen van opentrekt. Het boek is geschreven in de ik -persoon vanuit Maria. Je kan je dus goed oriënteren hoe ze dingen ervaart en hoe ze er over denkt. Zo lijkt het alsof jij Maria bent en daardoor kun je je heel goed [...]

   Reply

  16. Er gaan verschillende verhalen rond over de waarheid van dit boek. Echter maakt dat niets uit. De waarheid is dat dit soort praktijken gebeuren. Afschuwelijk!

   Reply

  17. Een redacteur had geen kwaad gekund

   Reply

  18. Het boek Echte mannen eten geen kaas van Maria mosterd waarin ze haar vier jaar in handen van een loverboy beschrijft. Taalgebruik is simpel in dit boek, dus voor iedereen toegankelijk. Volgens Maria is dit waargebeurd, maar veel mensen hebben twijfels bij de authenticiteit van het boek. Ik na het lezen ook.Het verhaal begint met dat Maria en haar beste vriendin Nikki op twaalfjarige leeftijd voor het eerst naar de middelbare school gaan. Ze zijn beide onzeker zoals waarschijnlijk elke nieuwe br [...]

   Reply

  19. Over dit boek zij veel verschillende meningen te vinden.Maar geen enkel boek kan goed gevonden worden dan eerst door mensen slecht gevonden te worden.En zo zie ik dat ook bij dit boek.Het is een verschrikkelijk iets waar Maria Mosterd in terecht kwam. Oke, ze was een beetje naief en ze had beter na kunnen denken of kunnen handelen. Maar vergeet niet dat iedereen ergens anders mee omgaat.Het was een erg interessant boek en het leest enorm makkelijk weg.Ik vind het boek erg goed geschreven, Maria [...]

   Reply

  20. Wat een vreselijk boek! Ja, het is vervelend wat er met haar gebeurd is (voor zover het waar is), maar wat een naar boek is dit. De schrijfstijl is gewoon slecht, je weet wel wat ik bedoel en zo. Door deze belabberde schrijfstijl is het heel moeilijk om sympathie voor de hoofdpersoon te hebben. Ze is zo respectloos en om over haar domheid en naïviteit nog maar te zwijgen. Ik ergerde me hier mateloos aan tijdens het lezen. Als het kon, zou ik minpunten geven. Man man man.Het enige positieve aan [...]

   Reply

  21. Op de cover staat 'geweldig geschreven!'. Helaas ten onrechte, want het boek leest makkelijk weg en tegelijkertijd is het om je dood te ergeren. Alsof ik het dagboek van een twaalfjarig (fantasierijk) meisje aan het lezen ben. Even buitenbeschouwing gelaten dat het "autobiografische" voor het grootste deel gewoon fictie is, zou ik dit echt aan geen mens kunnen aanraden. Het staat vol met tegenstrijdigheden, ergerlijk taalgebruik ('ofzo,' 'je weet wel wat ik bedoel,' enz) en ik durf te beweren da [...]

   Reply

  22. Een simpel boek wat snel wegleest. De één vind dat fijn de ander niet. Ik ging dit boek lezen nadat ik de documantaire van Peter R. de Vries had gezien. Misschien niet de meest slimme keuze. Maar ik moest weten waar de hype toen der tijd nou eigenlijk om ging. En nu weet ik dat. Het zit hem zeker niet in de schrijfkunsten van Maria Mosterd zijet het echt hebben van het verhaal. En ja ik noem het het verhaal omdat ik er zo mijn vraagtekens bij heb. Ik vind dat Maria een onwijs rijke fantasie he [...]

   Reply

  23. I have always thought of loverboys as a theme as powerful and gripping, but somehow it was not in this book and that would probably be because of the story being written in a really ordinary way. It could have been anyone who could have told me this, but instead it was someone whose point of view I was not that interested in, I guess. This book is an autobiographical novel, but apparently not much of it is true. I don't know what to think of that, but if I only have to judge the story, it is not [...]

   Reply

  24. This book left me with so many different feelings. It's a shocking story to read when it's supposed to be based on a RL story. But after all the talk and it being on the news and the huge doubt on whether this is really a true real life story or just fiction, I don't know, it just kinda brings down the level of the book. And the author. So yeah, because the lack of factual knowledge, I don't dare to say much about it.

   Reply

  25. ik vind het boek triest en kan er veel van leren ik ben zelf 13 en is goed voor kinderen mijn leeftijd

   Reply

  26. Het boek is oké, maar het is een beetje teveel En toen En toen En toen. Maar ik heb van meerdere meiden uit mijn klas gehoord dat ze het moesten lezen en ik denk dat het het juiste effect geeft aan jonge pubers en dat is waarschijnlijk de reden waarom dit boek is geschreven, toch? Ik heb veel respect voor de schrijfster want het is waarschijnlijk heel pijnlijk om al die oude en slechte herinneringen op te halen.

   Reply

  27. Een boek dat im gekozen heb omdat het waargebeurd zou moeten zijn, maar waarover ik toch sterk mijn twijfels heb. Het is niet sterk geschreven, maar het verhaal neemt je wel mee. Toch vind ik de hoofdpersoon niet echt symphatiek overkomen. Nogal gemengde gevoelens over het boek dus, vandaar 2 sterren.

   Reply

  28. Opzich is het een redelijk boek met een indrukwekkend verhaal, maar door de schrijfwijze is het verhaal niet zo op mij overgekomen. Ik kon er niet emotioneel in meegaan. Daarbij vond ik de schrijfwijze nog flink vervelend ook, waardoor het verhaal zijn sterkte verloor in mijn ogen. Eens, maar niet weer.

   Reply

  29. Zeer slechte schrijfstijl, de hoofdpersonage komt heel naief over, leest wel heel vlot maar precies of ik een dagboek aan het lezen was. Het is zogezegd een waargebeurd verhaal maar komt heel ongeloofwaardig over. En dan hoor je dat het toch niet zo waargebeurd is, de situatie wel maar de auteur heeft dit totaal niet meegemaakt.

   Reply

  30. Toen ik dit boek las, werd Maria Mosterd nog geloofd, en werd het boek als goeddeels waargebeurd gezien. Dan is het een vreselijk verhaal.Nu is Mosterd ontmaskerd als enorme fantast, en lijkt het hele verhaal verzonnen te zijn. Je kunt het nog steeds lezen, maar het komt nu allemaal wel in een heel ander daglicht te staan.

   Reply

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *