HERO

  • Title: HERO
  • Author: Amirul Bozu Lord Zara Fikri Misti Shahir Brader Leplep
  • ISBN: 9789671078044
  • Page: 164
  • Format: Paperback
  • HERO Hero kompilasi cerita mengenai Hero dari lima penulis yang berlainan Brader Leplep bilamentolmenyala Bozu iniblogkechai Lord Zara shafaza zara Fikri Misti fikrikacak dan Shahir msaherr Mengisa
    Hero, kompilasi cerita mengenai Hero dari lima penulis yang berlainan, Brader Leplep bilamentolmenyala , Bozu iniblogkechai , Lord Zara shafaza zara , Fikri Misti fikrikacak dan Shahir msaherr.Mengisahkan lima buah cerita dalam satu buku Kisah mengenai herHero, kompilasi cerita mengenai Hero dari lima penulis yang berlainan, Brader Leplep bilamentolmenyala , Bozu iniblogkechai , Lord Zara shafaza zara , Fikri Misti fikrikacak dan Shahir msaherr.Mengisahkan lima buah cerita dalam satu buku Kisah mengenai hero yang belum pernah diilhamkan mana mana cerita berunsurkan hero sebelum ini Siapalah sangat Superman, Batman ataupun Ultraman jika hendak dibandingkan hero di dalam buku ini.

    • Unlimited [Contemporary Book] ↠ HERO - by Amirul Bozu Lord Zara Fikri Misti Shahir Brader Leplep ✓
      164 Amirul Bozu Lord Zara Fikri Misti Shahir Brader Leplep
    • thumbnail Title: Unlimited [Contemporary Book] ↠ HERO - by Amirul Bozu Lord Zara Fikri Misti Shahir Brader Leplep ✓
      Posted by:Amirul Bozu Lord Zara Fikri Misti Shahir Brader Leplep
      Published :2019-04-02T22:32:47+00:00

    About Amirul Bozu Lord Zara Fikri Misti Shahir Brader Leplep


    1. Amirul Bozu Lord Zara Fikri Misti Shahir Brader Leplep Is a well-known author, some of his books are a fascination for readers like in the HERO book, this is one of the most wanted Amirul Bozu Lord Zara Fikri Misti Shahir Brader Leplep author readers around the world.


    785 Comments


    1. Ini kompilasi cerita daripada 5 penulis yang sememangnya agak popular di kalangan blogger. Kisah yang pendek-pendek, tidak saling berkait dan mudah dibaca oleh para pembacanya. Dua Jalan Di Kuala Lumpur oleh ShahirIni kisah dua sahabat – Adib & Nizam. Bertahun berpisah kemudiannya mereka dipertemukan dalam satu adegan yang sangat memeritkan. Adib ketika itu menjadi buruan polis, dan polis yang memburunya tak lain tak bukan adalah Nizam. Nampak cliché. Tapi bila penulis menggunakan teknik [...]

      Reply

    2. akhirnya, berjaya juga aku habiskan baca novel ni sebelum balik cutiw, everyone can be a hero, in our own way, own style, own perception.terang lagi bersuluh, judul novel ni 'HERO' yang mengupas kisah kisah berlandaskan tema hero. tanpa kita sedari, setiap hari kita jadi hero pada diri sendiri, buat keputusan, tolong diri sendiri, tolong orang lain, itu pun dikira hero, dengan buat benda2 baik dan yang boleh menambahkan pahala, tak ke hero namanya tu? :)lantaklah orang nak kata apa yang penting [...]

      Reply

    3. Koleksi cerita-cerita HERO yang tiada super power. Bukan Superman je boleh jadi HERO. Kene ingat tu.Baidewai, prakata dia sangat power:Kalau satu hari nanti awak jadi HERO, jadilah HERO yang tak tinggal solat. HERO yang macamni adalah HERO paling rare sekali di muka bumi. Tak guna kalau jadi HERO setakat di kaca TV mahupun di mata manusia kalau di sisi sang pencipta awak jauh dariNya.

      Reply

    4. himpunan tulisan dari beberapa orang penulis, dan aku rasa untuk mengisi masa terluang dan mahukan sesuatu untuk dibaca buku ni kira sesuai.tapi paling aku suka kisah hero yang paling hero tulisan leplep. macam gampang sebab leader umat manusia dalam kisah tu pipiyapong, kahkahkah.

      Reply

    5. Tak semua orang mampu jadi hero dalam dunia ni,tapi paling tidakpun jadilah hero kepada diri sendiri.Apa yang aku perasan tentang penulisan buku ini adalah ceritanya yang disampaikan melalui perbuatan hero kepada diri sendiri.Biasalah,penulisnya pun hero juga.

      Reply

    6. idea semua gila2lakar.kalau 1 hari nanti awk jadi HERO,jadilah HERO y x tinggal solat. HERO y macamni adalah HERO paling rare sekali di muka bumi. X guna kalau jadi HERO setakat di kaca TV mahupun di mata manusia kalau di sisi sang pencipta awak jauh dariNya. :)

      Reply

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *